detta e meningslöst

att ja ens skriver detta just nu ifrågasätter ja själv väldigt mkt, vet ju om att ingen ändå kommer att läsa detta. vilket i sig är ganska tråkigt, då ni och ja oxå hade haft de roligare men men, de är ni själva som satt i er denna sitsen, så nu skall ja bara blogga för mig själv i fortsättningen, för ja e N.1 the greatest of them all!! N.1 is out

N1 och N2 gör debut!!

ja de gör vi, inom kort kommer vi slå igenom stort och erövra nya världar. kan inte avslöja vad det är ännu men de kommer bli dunder bra. kan säga så mkt som att gräs och ett runt föremål förekommer inom detta vi skall göra. vi är givetvis inte själva utan har sammlat ihopn en mindre armé som kommer hjälpa oss att ta oss dit vi vill, och i vårt fall så är ju det mot toppen och guldet!!





N1 is out!!

Dagens länktips!


Dammar här av en gammal favorit! Spelar ingen roll om man sätt den förr, skickligheten och allt är bara för bra så den kan gott ses igen!

http://www.youtube.com/watch?v=osnUB9bUm-E


Appropå något helt annat! Va fan händer! Snöstorm!! Trodde det var slut nu.. Vafan är det frågan om egentligen. Ge oss sommar nu!! Jag bestämmer det nu!!

N2

passa er!

Ja, nu får alla svenksar passa sig. vrf undrar ni alla säkert då? jo de skall ja tala om för er! snart kommer solen och värmen och då måste ni akta er så att ni inte får brännskador i den högre graden. för alla som inte valt att go syntetneger i vinter eller som inte haft tid och pengar att fly vinter rusket så kommer det vara en jobbig tid, solskyddsfaktor 90+ är att rekomendera. ni som inte tar denna varning på fullaste allvar kommer att stryka med och gå under, detta kan kosta er hela sommaren, tänk vad tråkigt det kommer vara för er på stranden då all era vänner spelar volleyboll och bygger sandslått så måste ni vänta i bilen för direkt solljus är lika med långsam men säker död för er. ville bara varna våra läsare för vi vill ju inte att ni skall behöva sitta inne hela sommaren och läsa våra gymmeblogg over and over again. or do we ???



det var allt ja kunde klämma fram idag men bara så ni vet så finns vi här för er. skulle de vara ngt ni behöver prata med ngn om så skicka ett mail till oss så kommer vi svara. adressen är som följer [email protected] bara att skriva om vad somhelst. vi gör allt för att våra läsare skall ha de bra.


N1 is out!!

Melodifestivalen


Jaha då har det börjat igen, det uttjötade, enformiga och tråkiga melodifestivalen. Man kan väl lugnt säga attt jag satte mig framför tv:n med stor skeptis. Aja det går ju ut på att mjölka ut så mycket tittarsiffror och pengar som det bara går under så lång tid som möjligt så det är man ju väl medveten om.

Hur som helt så måste jag ändå säga att det är kul när det faktiskt var en låt som jag tyckte var bra som gick vidare, nej alla fjortistjejer det var inte Danny eller vafan han heter utan Swingfly.

Det är också jävligt kul att se att även rött hår funkar nu för tiden. Jag har själv jävligt svårt för tjejer med rött hår och därför blev man positivt överaskad i slutet av låten när det kommer fram en tjej, med rött hår som på något konstigt sätt är jävligt porrig. Glad överaskning som sagt! Därför skall Swingfly och c:o vinna hela skiten! Det bestämmer jag! Så så är det bara.

http://www.youtube.com/watch?v=wnjVTzvfdDI

Neger + Porrig-på-något-konstigt-sätt-tjej med rött hår + Teddybears STHLM influerat + en riktigt svängig låt= SUCCÉ!!

N2

Värmen är påväg!


Nu är våren påväg på riktigt och det tackar vi för. Vem vet min antisnödans kanske gjorde det möjligt? Eller kanske inte, spelar ingen roll för nu smälter snön och vi bara längtar tills varmare och naknare tider! Idag var det faktiskt plussgrader och det är nog första gången på 2 månader i alla fall så idag blir det inget hat då jag är glad!

Orkar faktiskt inte skriva mer nu så därför skiter jag i det! Ha det skit alla kära trogna läsare!

N2

RSS 2.0