trött eller pigg?

jag vet inte vart jag vill komma med den rubriken, men jag vet inte heller vart ja kommer komma med detta inlägget, just nu sitter ja bara å skriver de första som poppar upp i min skalle, kasnke bara kommer vara en massa trams och helt pönglöst, men då är de ju ändå precis vad bloggande handlar om, bara en massa tråkigt helt mensingslöst skrivande, där tog ja faktiskt en paus i mitt skrivande för att klia mig i örat. men nu e ja igång ingen. fingrarna glöder just nu kan ja lova :D har ni fått nog nu ? skulle inte tro de, ni som läser bloggar kan ju läsa en sådan här meningslös text i timar och åter timmar. just precis nu kom ja på en sak ja kan skriva om som har en poäng, innan ja skriver den vill ja bara säga att denna text lär innehålla ett antal skriv å stav fel men de skiter vi i, det gör ju bara texten ännu mer personlig , eller hur? å då känner du ju som läser bloggen kasnke att du kommer närmare mig å kanske tror att du känner mig som skriver, men de gör du ju inte. å skulle nu ngn tro detta så e d helt eb, tom så eb att ditt öga e eb, så eb e du. å för den som e så jävla eb att den inte vet vad eb står för så e du ta mig fan den mest eb personen på denna jord, nu skulle ja ju säga ngt som hade en riktig poäng, men du gjorde mig förbannad för du e så eb, å nu skall ja tala om för dig vad eb är en fin förkortning för.... eller nä d gör ja inte, du kan vara eb i ovisshet ditt eb foster.

så nu har ja faktist slut på rader att sktiva, titta. så fint. de blev ett innlägg helt innehållslöst och enormt meningslöst. måste ju ge cred till mig sj för att jha e så här fucking grym på att blogga :P mohahaha


N1 is out!!

Så lätt kommer du inte undan!


Mohahahaha! ÄGD! Bara för att vi blivit blockerade innan så löste jag det enkelt genom en annan dator med ett annat internet! Kissie Kissie Kissie Kissie.... suck..!!

http://www.kissies.se/?p=16090#comments

Ärligt talat! Vad är det för fel på dig!

VARNING FÖR LÄNKEN. INNEHÅLLER ALLT VI PÅ SILKETTRAMS.BLOGG.SE FÖRSÖKER ATT FÖRGÖRA!

Dock kan det vara bra om ni går in på den för att förstå vad vi menar! Ärligt talat, vad är det för fel på henne? Det här är fan sjukt! Snacka om uppblåst jävla uppmärksamhetshora. Förstår det fan inte. Att hon inte skäms över sig själv. Hade det där varit min dotter hade jag fan låst in henne, Josef Fritzl visste vad han gjorde. (förutom den där lilla incestgrejen då) Spärra in dig själv förfan!

Dagens hat: http://www.kissies.se/?p=16090#comments !!!!! JAG HATAR http://www.kissies.se/?p=16090#comments!!!!

N2

Mimare!


http://www.youtube.com/watch?v=yBcdMxA_r-c&feature=related

Så skall det se ut! En mimare som blir .. "spoiler"..! Klart sevärd. Skrattgaranti!



Dagens hat: Danmark! Nog för att man hatar Danmark i vanliga fall men efter gårdagens match så måste man bara hata dom. JAG HATAR DANMARK!

N2

Tack N.2....

kort inflikande från mig innan ja skall sova. läste precis min brors senaste inlägg. och vill tacka han för att han berättar om mina kläder (kunde tro vi är en mode blogg ;) ) därför kommer det inom kort komma upp en bild på mina kallingar (skall försöka att ta ngr utan bromsspår), ja så häng kvar, snart både peak teorin och N1´s kallingar BARA här på silkettrams.blogg.se


N.1 is out and down in bed ZZzzZzZzzzZzzZzzz

Kändisar


Ja då får man väl erkänna att det här med att blogga inte var så lätt som man trodde från början. Vi trodde vi det här laget att vi hade tagit över världen med vårat bloggande redan och var rena rama kändisarna, Lets Dance och hela skiten. Nu var det tydligen inte så lätt men det stoppar inte oss. Det må ta lite längre tid än beräknat men vi här på silkettrams.blogg.se lovar er att det kommer att hända. Inom en snar framtid är det oss varenda jävel ser upp till. Det är bara en tidsfråga innan ni vill att vi skall pussa på era bebisar och skriva autografer över brösten.. Så enkelt är det!

Tyvärr eller snarare tur som det är kommer detta aldrig hända då vi inte är några mediekåta blondinbellor som gör allt för uppmärksamheten. Ni läser på silkettrams.blogg.se och det borde ni väl veta vid det här laget att vi skiter i vad ni, blondinbella, olof palme eller gud han själv tycker om våran blogg! Det handlar inte om det. Det handlar om att vi skriver det vi vill, inget annat. Det handlar om absolut ingenting och det handlar absolut inte om vad N1 hade för kallingar på sig imorse när han gick upp ( psst! ett par gröna med små hjärtan på ). Det är ingen jävel som bryr sig om det så enkelt är det. Vi är inte som någonannan punkt slut.

Bloggen rör tydligen upp känslor. Vi kan i alla fall inte längre gå in på våran kära kollega Kissies blogg längre. Varför det vet jag inte, vi som absolut inte har något emot henne ;P  Aja tji fick vi, who gives a fuck!? Det är här ni läser det ni verkligen vill läsa, ingen annanstans.

Enbart för att Eva Longoria är så jävla snygg så länkar vi till den här bloggen.
http://bitterblondin.se/2011/01/06/eva-longoria-dejtar-penelope-cruzs-lillebror/

Appropå ingenting alls men vem bryr sig?

Dagens hat: Skåne. (behöver jag verkligen förklara varför?). JAG HATAR SKÅNE!

N2

förlåt kära läsare...

som ni kanske sett de senaste dagarna så har jag inte kunnat skriva så mkt till er, det berodde på att ja som är världsbäst på det mesta blev inringd på tisdagskvällen utav de 10 mäktigaste ledarna över världen till ett topp helmilgt möte som inge nannan känbner till, mer än dessa 10 personer och ni exclusiva läsare på just denna blogg. så ni ser de lönar sig att avguda å regelbundet läsa på  silkettrams.blogg.se så får man sådanna här smaskiga scoop att läsa om.

OCH vad handlade då detta möte om?! jo mina vänner de skall ja berätta. dom bad mig att inte vara så grym på allt jag gör, för som dom sa så får ja dem att se ut som rena lossers inför sina landsmän, men som världsmästare på allt så e ja även asa grym på ödmjukhet så ja sa snällt till dessa gentlemen, att om ni nu e så värdelösa på allt vrf skall de då drabba mig, bara för att gud har lyckats göra en kopia av sig själv som tom är mkt bättre än honom själv. sen blev de ju ett rent helvete där, folk brast ut i tårar andra hotade med krig, men till slut kom vi till en överenskommelse efter att ja spöat skiten ur dem i 7 dagar. 7 dagar tänker ni nu då, men ja har ju bara vart borta sedan i tisdas? jo men efter som ja e så grym på att spöa skiten ut dem på ett kreativt och grymt effektivt sätt så fick ja tillgodo räkna mig 2 dagar. en dag spendareade ja helt å hållet vid polen men tack vara att ja e så bra så fick ja dem att spöa upp sig själva :)

ni kan skatta er lyckliga silkettrams.blogg.se läsare, för ni har oss N.1 & N.2 2 asa grymmiga personer och världens bästa bloggare.

ja de var min lilla vecko berättelse, hoppas att ni känner er lunganre nu när ni vet att jag är tillbaka :)


N.1 ia out

Mot en bättre värld!


Under de senaste dagarna har jag och N1 hela tiden pratat om peak-teorin så jag tänkte att det kanske är dags att släppa lite information. Eller inte. Okej lite kan ni få, N1 och N2 håller i detta nu på att sammanställa och färdigställa peak-teorin vilket gör att ni får vänta en liten stund till. Be strong! Ni har klarat det fram tills nu så en liten stund till klarar ni allt av att vänta.

Som plåster på såren kommer här en annan teori, nämligen att 24-timmarsdygnen är för korta för mänskligheten. Hur tänker jag då? Ja det är en bra fråga som jag skall försöka svara på här.

Tänk dig att du går upp en morgon, pigg, äter lite frukost och mår allmänt bra, du är helt utvilad. Inte försovit dig, är stressad eller sovit dåligt utan är fullständigt utvilad. Vem skulle inte vilja vara det? Du går till jobbet pigg och glad och gör ett bra jobb på grund utav detta. Du kommer hem, äter lite mat, tränar lite kanske, kommer hem, kollar på tv eller sätter sig framför datan och läser Silket Trams. När du är trött och känner att nu behöver jag gå och lägga mig gör du det, inte tidigare. Du borstar tänderna och går och lägger dig och somnar direkt. Dagen efter eller rättare sagt 10-14 timmar senare börjar det om igen, du vaknar, går upp, är helt utvilad och mår bra och det hela fortsätter.

Hur kan detta bli möjligt? Själva teorin bygger på att man går och lägger sig när man är trött och vaknar när man sovit färdigt utan att bli väckt. De flesta människorna skulle må mycket bättre och även kunna leva ett bättre liv med mer aktivitet och mindre stress. 

Detta underbara liv går inte att genomföra på ett 24-timmarsdygn, tiden räcker helt enkelt inte till. Därför skulle jag vilja införa 36-timmarsdygn världen över så att alla skulle hinna sova ordentligt och få vakna utav sig själv. Det skulle leda till än bättre välfärd och ett lyckligare människosläkte! 24 timmar är tyvärr inte tillräckligt. För sover man ut på dagen tills man vaknar av sig själv och är utvilad så kan man inte somna tillräckligt tidigt på kvällen för att kunna sova tillräckligt länge för att bli helt utvilad till dagen efter, vilket leder till att man blir trött, stressad och irriterad. Hade man istället haft 36 timmar så hade man hunnit sova ut ordentligt och världen skulle bli en bättre plats för oss alla! Vi har bara 2/3 men skulle behöva 3/3 för att leva ett fulländat liv.

Hur nu man skall fixa detta är inget som jag har kommit på än, men lita på mig, jag gör allt jag kan för att komma på själva lösningen för att få ett 36-timmarsdygn. Det skulle kunna förändra världen!

Mot bättre tider!

N2

Humor på hög nivå!


För att följa spåret med videoklipp så måste ni bara se det här om ni inte reda har gjort det. Jag hade inte sätt detta förut men fyfan vad jag garvade! Det här är humor på hög nivå!


http://www.youtube.com/watch?v=6SKA1OwBDwg&feature=related


N2

En längtan


Jadu nu är nästan all snö borta. Men nu börjar det bli kallare igen och halt som fan så vi kommer nog inte undan. Än är inte vintern över! Tro mig. Så det råder ännu skottningsförbud, och så är det med det, finns ändå ingenting att skotta nu typ. Men snart kommer det nog mer snö. Men jag skall göra ett försök att få snön att hålla sig borta nämligen min antisnödans:

"Hugha hugha hugha huhuhuhuguguguaaaa, hugha hugha hugha huhuhuhuguguguaaaa, hugha hugha hugha huhuhuhuguguguaaaa hugelihugghuggelihugg hugg huggah"

Så nu är det bara att hålla tummarna för att min antisnödans skall hjälpa och sommaren kommer illa kvickt! Vi vill ha sommar och tjejer med kortkort och med blommor i håret! Mmmmhhmmm längtar!! Fyfan va skönt det skall bli. Tänk er själva in i situationen

Ni ligger på stranden med en kall i handen, ni ser flickorna leka i sanden, på kvällen tänder vi branden och får sitta med en skön, fin, söt underbar liten brudjävel i famnen!

Mmm det hade vart nåt. Men nu får vi stå ut i några månader till sen är vi där..

Nu till något helt annat, dagens hat: julmust. Kom på det nu, är i försig inte jul längre men det spelar ingen roll. JAG HATAR JULMUST! Förstörd coca-cola! Och då skall vi inte ens prata om påskmusten.. Nä fyfan säger jag bara!

Nä nu skiter jag i det här!

N2

Humor!


Det här är helt klart min humor! Fake eller inte, skitkul är den i alla fall och alla våra läsare borde verkligen se denna video!

http://www.youtube.com/watch?v=siPuN49HlkI

N2

ätit mat

eftersom andra bloggar handlar mkt om vad de personerna gör på dagarna osv, så tänkte ja bara skriva ohyggligt kort om vad jag ätit idag. jag skulle vilja gissa på att ni kommer finna det enormt onödigt och trist och kommer säkert ifråga sätta er själva om vafan du läser skiten för men men, d e så bloggandet går till. so here goes nothing!

idag åt jag stekt fläskfilé med pommes och beasås. enomrt gott skall ni veta :D


så kort å gott :P

N1 is out!

En bra dag?

Idag är en bra dag! Eller är det det? Inte vet jag. Hur skulle jag kunna veta det? Vem bestämmer egentligen vilken dag som är en bra dag och vilken som är en dålig dag? Den dåliga dagen kan faktiskt vara en bra dag för någon men dålig för en annan. Allt beror på hur man ser det. Hur ser då jag på det?

Det gör jag inte för varför skulle jag se på den? Fråga inte mig. Men ställ inte så dumma frågor. En bra dag är en bra dag om någon tycker att den braiga dagen är en bra dag men tycker man däremot att den braiga dagen är en dålig dag så är det en dålig dag och vem skall då få bestämma vilket som är sant? Om det är en bra dag eller en dålig.

Varför dela in allt i bra eller dåligt. Varför inte bara ha det neutralt så slipper man bry sig. Då behöver man inte säga om det är en dålig dag eller om det är en bra dag för det är en neutral dag och inte en dålig dag eller en bra dag så dåliga dagar behöver man inte bry sig om för det finns inte några dåliga dagar och inga bra dagar heller eftersom alla dagar är neutrala dagar. Så eftersom det här är en neutral dag så har jag inga känslor idag så idag slipper ni dagens hat eftersom man inte kan hata på en bra dag som kanske är en dålig dag fast det är en neutral dag.

Har ni orkar läsa hela vägen hit ner så skall ni allt få beröm utav mig. Om ni nu läste hela vägen hit ner har ni fullständigt slängt bort minst 1 min utav eran bra eller dåliga dag. Bortkastad tid med andra ord. För att nu ta ikapp den tiden du har missat måste du springa nästa gång du går på toaletten. Det är VIKTIGT så glöm inte av det, spring bara spring! 

Fortsätt dock att läsa bloggen då detta är den enda bloggen som har en vettig anledning. Var skulle du annars kunna fundera på om dagarna är bra eller dåliga om du inte kunde göra det på silkettrams.blogg.se. INGENSTANS! Det är därför du är här och fortsätter att vara det! Nä nu skiter vi i detta!

Och glöm inte, PEAK-teorin kommer inom kort!

Ha en fortsatt bra/dålig/neutral dag! (varför jag nu skulle bry mig om det??)

N2

Facebook, "The Social Network"


Ja som N1 berättade i inlägget tidigare finns vi tydligen på facebook. Jaja det gäller väl att hänga med i svängarna eller nåt åt det hållet. Hur som helst. Appropå facebook. Självklart tycker vi här på silkettrams att det är en väldigt bra sida, eller nåt, vad man nu ska med den till, vi föredrar ju faktiskt att träffa våra vänner i verkligheten men vad vet jag, klart som fan att ni andra små stackare skall kunna få lite vänner även på datan så visst det är en bra grej.

Vad som däremot inte är en bra grej är filmen: The Social Network, som handlar om just facebook och dess födelse. Denna filmen har tydligen idag vunnit något slags pris som "Bästa film" i Hollywood. I alla fall enligt nyheterna (ja jag kollar faktiskt på nyheterna ibland, tro det eller ej). Hur som helst.

The Social Network är den SÄMSTA filmen jag någonsin har sätt, helt jävla värdelös! SÄMST helt enkelt! Kommer inte ihåg hur lång den är men den kändes minst 5 timmar lång, 5 timmar lång, plågsam, smärtsam, psykotiskt, värdelös, gayporrfilm, skitfilm! Se den INTE!

Därför kommer här en tioitopp lista på vad N2 hellre tittar på än den prisbelönta filmen The Social Network:

10 ..när färg torkar
9 ..hela Sagan Om Ringen triologin irad utan att gå på toa samtidigt som man dricker ett flak Red Bull
8 ..när någon spyr
7 ..när N1 är intim med sin Lena, Lena Handén
6 ..när en tjock, ful tjej skiter 
5 ..när en smal, snygg tjej skiter
4 ..går igenom alla kommentarer på blondinbellas senaste blogginlägg
3 ..går in på blondinbellas blogg överhuvudtaget
2 ..ett lavemang
1 ..en hel baseball-match (ni som har sätt en match i verkligeheten förstår vad jag menar)


Så till sist, dagens hat: Ett självklart val, filmen The Social Network. JAG HATAR FILMEN THE SOCIAL NETWORK!

And I am out!

N2

Ansiktsbok

vi gick idag med på den där nya sajten ansiktsbok, tänkte att vi där kan sprida vetskapen ibland folk om vår grymma existens, för de vore ju synd om ngn där ute i världen inte kännde till oss. inte sant? så för den som är intresserad så finner ni oss där under namnet "Nummer Ett Två Bloggarsson" ni får jätte gärna bli våran vän. så blir vi alla som en ända stor familj :)

ville bara säga detta så detta var inget oseriöst inlägg så ber så mkt om ursäkt för detta, men frukta ej, mer trams å ovessentligheter kommer komma upp inom kort. har även hört rykten om att cliffhangern ang PEAK teorin kommer att presenteras inom en snar framtid, så byt inte blogg under reklam pausen vi är strax tillbaka ;)


N1 is Ytte!

Arbetslös = Sömnlös?


Jadu det är en bra fråga. Här sitter jag mitt i natten och skriver ett blogginlägg. Kunde helt enkelt inte sova. Har varit arbetslös nu i ca 1 och en halv månad. Inte nog med att man inte får några pengar, inte fan kan man sova heller när man behöver det. Har vänt på dygnet helt och hållet. Finns liksom ingen anledning att gå upp på morgonen utan man ligger till 12-1 varje dag för vafan skall jag upp och göra? På grund utav det så kan man ju fan inte somna på natten sen utan får sätta sig framför datan och fördriva tiden genom att blogga eller något annat trevligt.

Motivationen att gå upp på morgonen finns inte vilket betyder att man inte gör det. Nu imorgonbitti måste jag dock upp då jag skall vara någonstans kl 10.00. Detta betyder att man kommer komma dit trött och lättretlig! Mitt morgonghumör är inte ett bra morgonhumör men vafan tror folk att man skall vara associal på morgonen så är det ju något allvarligt fel på dom! Speciellt när man knappt sovit på natten. Aja det löser väl sig.

Nu till något annat. Det fortsätter att töa och regna och i skrivande stund är faktiskt hälften utav snön borta. Som bortblåst. Nu är det istället halt som in i helvete överallt men det löser sig sålänge det töar bort så att vägarna och gångbanorna blir "rena" från snön så blir det bättre. Vi kanske rent utav ser våren träda in nu? Vem vet, hoppas kan man ju göra i alla fall! Och glöm ej, det råder fortfarande skottningsförbud!!

Så för att inte tråka ut er för mycket så här kommer ett lite roligare ämne, dags för lite hat:

http://kenzas.se/2011/01/16/necklaces/

Det här är ett typiskt blogginlägg utav någon brudjävel som helt ärligt tror att någon bryr sig om hennes jävla halsband! Ärligt talat hur dum får man lov att vara?? Varför skulle någon vilja veta någonting om ditt jävla halsband? Nä skärpning Kenza eller vafan du heter! Bättre kan du. Fram med lite mer naket så att du gör någon nytta här i världen! Dock skulle du kunna blogga om ditt lilla halsband om du slänger upp lite fina bilder då du endast är iklädd dessa! Precis som bilderna du har lagt upp men som sagt vem bryr sig om halsbandet när du utelämnar resten utav det viktiga på bilden, halsbandet och ner till fötterna!?! Nä gör om gör rätt! Så är det bara.

Så för att avsluta det hela dagens (eller snarare nattens) hat: Blodpudding! Ärligt talat hur fan kom man på idén äns? Skärpning! JAG HATAR BLODPUDDING!

Nä gonatt på er alla så får man försöka och sova en sväng, förhoppningsvis går det! Annars blir jag inte rolig att tas med imorgonbitti!

Over and out!

N2

För våra förslavade läsare

hade igentligen inte tänkt skriva ngt idag, men eftersom ja hela tiden får en massa mail utav folk som tjötar på mig om när nästa inlägg kommer och vad kommer nästa inägg att handla om? jo de skall ja tala om för er, de kommer handla om NADA, nadada dos eller som de säger på franska nadióseblööö.

e roligt att se att skaran utav folk som kollar här på denna sidan växer och med sjuka siffror, senast ja kollade idag hade vi ökat våran procentuella läsar statestik med hela 900% inte dåligt va. hoppas att ni som nu finner denna bloggen trist tråkig e hyggligt mengslös, berättar för era vänner om oss så att vi känner oss omtyckta och älskade, för det är ju det viktigaste med denna bloggen. skriv gärna en kommentar då å då om hur mkt ni uppskattde inlägget du ljust läste, eller vrf inte bara fråga vad klockan är, det är oxå en mkt uppskattad fråga som vi gladeligen besvarar så fort vi bara kan :) 

för er som inte kollar mkt på vädret så kan ja medela att vädret ser lovande ut, pratade med en bonde förut idag som var typ överlycklig över allt regn, för det har ju vart en lång torka nu som vi alla vet och många utav hans växter törstade utav vatten, så ingen fara gott folk det kommer finnas havre till alla i år :)


nu tänkte jag göra ngt annat, vet ännu inte vad, att sova känns ju som en hyggligt bra grej att göra då man skall skjutas ut i rymden imån för att utforska en planet de misstänks finnas utomjodiskt liv på. men inget att fara, tack vare tele 2´s nya bärbara bredband så kan ja även blogga ifrån yttre rymden, jo d e sant. dom har satt upp en ny 4G mast på månen, befolkningen där va lite sura över att de prioriterade jorden framför månen, men men bor man på månen skall man tydligen få ha allt.

nu har ja bestämmt mig för att kolla på tv innan ja går å lägger mig.

N1 is out!

Peak teroin

Kommer ja inte att skriva om idag, ville bara fånga erat intresse med en kraftig övertext :P smart va? för nu när du har läst så här långt tänker du typ ngt i stil med " hmm har ja slösat så här mkt tid på att läsa denna skiten kan ja ändå se hur detta skit inlägg komme att kunna sluta" så därför vet ja att ja kan igentligen bara rabbla upp en massa ointresanta ord men ändå ha er kvar t.ex tomat. potatis äggsallad, ja där spårade ja in lite på mat men kan byta rikting och ändå ha er kvar i mitt grepp, sågspån, järnspik. takpanna fortfarande här? hehe visste la de ;)

då kan ja skriva om ngt helt annat, tänkte faktist ta tillfället i akt å berömma vädret lite, verkade som att de fanns en gud och att n2 skrämde skiten ur han, för just nu i skrivande stund är det 2 plusgrader ute och snön smälter :) och inte bara de, kommer att vara plus ända fram till onsda nästa vecka och kanske ännu längre :D så snart har vi sett slutet på denna hårda å kalla vinter och vägarna kommer flockas med med bikinibrudar mm älska sommaren.

jag lovade min kära broder n2 att ja skulle skriva en liten kärleks rad till vår trognaste läsare, men för att han inte skall veta vem han är så kan vi säga att han är en hon och heter "per"nilla. så kommer han inte veta att han är en hon som vi genialsikt bytt ut namnet på som är ett namn som inte alls liknar hans. kommer skriva lite då å då om "henne" (fast det är igentligen om han, men säg inte de till han) och skall börja lite lätt nu:

du är som en gullig liten ängel, en ängel som får vårat hjärta att pumpa av kärlek. nä fy fan de där blev lite för mjäkigt. usch får ta en paus nu å gå å tvätta mig för detta var läskigt. kommer komma en fortsättnig på kärlksramsorna till dig "per"nilla fast ja hoppas att ja kan formulera ut dem på ett lite mindre gulligull sätt ;)

N.1 is out! fast igentligen sitter ja inne för d e kasst väder ute.

Gårdagens och dagens stora jobb


Gårdagens stora jobb blev att hämta en soffa. Jobbigt som fan och självklart så räckte det inte med att åka en gång för soffjäveln var för stor men men, bra blev det till slut i alla fall. Har fixat och donat hela jävla dagen för att få in soffjävlen men bra blev det till slut som sagt.

Självklart har det kommit ännu mer snö, snö, snö och snö. Det tar ju aldrig slut. Nödvändigt att skotta skiten när det bara kommer nytt direkt ändå. Så därför utlyser jag nu ett skottningsförbud tills det slutar snöa! PUNKT SLUT! You will listen to me! I will break you if you don´t do that! Så är det bara. Engelska när den är som bäst!

N2 eller N1 kommer inom snar framtid att redovisa för peak teorin va gäller kvinnorna. Orkar inte göra detta idag men det får bli en annan dag. En liten förhandstitt är i alla fall att peak-teorin är vetenskapligt framtagen och studerade utav N1 och N2. Så jag lovar er. Det kommer bli intressant! Så helt enkelt..

Inomkort exklusivt enbart på silkettrams.blogg.se - PEAK-teorin!

Dagens hat: Snö såklart. JAG HATAR SNÖ SOM KOMMER DAGEN EFTER MAN HAR SKOTTAT SOM FAN!

Ha det skit!

N2

Dagens uppgift, taktik och hat


Dagens uppgift har varit att skotta snö. Fyfan va tråkigt. Tog typ 15 min men kändes som 3 timmar minst. Man orkar inte bara helt enkelt. Tråkigt. Antingen så får snön ligga kvar på marken men då får det fan inte snöa mer nu när man har skottat bort det. Eller så får skiten smälta bort. Som den sanna vintervän jag är så får det gärna finnas snö men sluta nu snöa då. Det räcker nu! Hallå Gud hur svårt kan det vara att förstå!? Lagom är bra, inte överdrivet! Så det så.

Vi går även nu mot ljusare tider. Men inte fan märks det när det blir kolsvart kl 17. Tacka då vet jag sommaren, ljust fram tills småtimmarna och varmt och härligt. Inga smygtjockisar för den delen heller.

Appropå någonting helt annat. Ingenting vill säga. Vafan är handboll för en sport egentligen? Springer till höger, MÅL, springer till vänster, MÅL, springer till höger, MÅL, springer till vänster, MÅL, springer till höger, MÅL, springer till vänster, MÅL, springer till höger, MÅL, springer till vänster, MÅL, springer till höger, MÅL, springer till vänster, MÅL, springer till höger, MÅL, springer till vänster, MÅL! Tror att ni förstår vart jag vill komma! Det gäller att ha sista och första skottet för då vinner man automatiskt för då får man 2 fler skott än motståndaren. Såja Sverige, där har ni taktiken, bara att följa den så kan det inte bli fel, idiotsäkert!

Något att hata bara sådär är alla jävla reklampauser överallt. Alltså dagens hat: REKLAMPAUSER!

Allt för denna gången, på återseende (jodå ni kommer allt att titta in igen, för ni kan inte låta bli era nyfikna jävlar!)

N2

Vad sägs om detta?

Jag vill ju inte fram stå som en egocentrisk person, men när man e så bra som jag är så skall man ha all uppmärksamhet. så då var det sagt. nu till nästa sak på dagens agenda.

jag kommer följa N2´s tråd lite å klaga på folk, speciellt folk i trafiken, och framför allt ni som känner att ni vill ha en picknik och gillar att parkera i vänsterfilen, snälla gör inte detta, det skapar bara köer å skit, så bara så att ni vet är ni mkt mkt mkt mkt (mkt x 8 triljoner gånger till) sämst i era ögon och näsa.

en rolig sak som ja vill att ni alla trogna läsare (typ 1) skall göra om ni finner ersjälva i deppig sitvation och allt bara känns tråkigt. lägg då 2 fingrar på tungan, (fördelaktigt pekfingret och långfingret, men för er som e lite mer skillade kan ni använda 3 tummar, har ni inte 3 st be en vän om hjälp) sen ringer ni upp ngn å säger följande "om 3 kakor ligger i en burk så är alla mina!" och snabbt slänga på luren. sen ringer ni upp direkt efter å säger "du e"

detta var ett ohyggligt lamt inlägg men ni måste ju ha fullförståelse för detta då det än en mkt (o)seriös blogg och ja har inte bloggat på ca 1-20 år så man kan ju förstå att ja e lite ringrostig, men var så säkra, inom en snar framtid, (max 50 år) kommer dessa sidor vara fyllda med mina inspererande tankar å roliga lekar, tillsvidare så får ni hålla er sysselsatta med det ja lyckats leverera idag.

N,1 is OuT!   (o)(o) mmm booobie :)

Hata allt!



Dags att hata..

..Snö snö snö snö snö snö och åter snö. Det är väl en jävla tur att vi får en riktig vinter iår igen. Annars uppskattar man ju inte sommaren när den kommer. Sålänge det är snö och det är fint bortplogat från vägarna så tycker jag det är helt okej. Men när det regnar o snöar så det blir slask överallt, det är fan inte okej! INTE OKEJ! Man blir pisseblöt hur fan man än gör. HATA SLASK!

..Bitchbrudar! Finns det något värre? Vi skall inte ens prata om nyår när vi kommer in på psykologiskt störda brudar. Speciellt fula bitchbrudar. Dom kan man ju inte ens titta på, då dom ser förjävliga ut. HATA FULA BITCHBRUDAR!

..Idioter som kör bil som inte borde ha körkort som skvätter ner folk när det är slask ute. Hur fan tänker man. Tänk på hur ni kör era iqbefriadesönderfuckadeidiotluffarhorungar!! HATA IDIOTER SOM KÖR BIL I SLASK UTAN ATT TÄNKA PÅ ANDRA!

..Mcdonalds, äckliga jävla "hamburgare" som enbart består utav luft och äckelheter. Mätt blir man fan inte heller. Luften fiser man ju fan ut på en kvart och sen så är man hungrig igen! HATA MCDONALS!

Färdighatat för den här gången

N2

Nu jävlar!


Ja nu jävlar skall det bloggas. Frågan är bara om vad. Det har varit dött som fan här de senaste månaderna men nu är det dags att ta tag i det problemet. N2 is back!

Nu är julstöket slut. Julsnön ligger fortfarande blött kvar men den är påväg bort den med. sommaren närmar sig! Viktigt! Vi går mot allt ljusare och varmare tider. Vips så är den här och pumorna tar av sig sina tjocka jackor och skuttar omkring i blommiga vårklänningar som blåser i vinden. "Mmmmhhh!". Det är allt som man längtar litegrann!

Det positiva med vintern är dock fantasin! Fantasin hjälper mycket! Det finns minst dubbelt så mycket fina tjejer på vintern. När dom klär sig i tjocka jackor och vinterkläder så ser man inte mycket utav kroppen utan fantasin kan fixa det mesta och vips så har många tjejer riktigt fina kroppar! Bästa tipset för tjockisar, vänta på vintern, då är det eran tur att skina! Så länge ni har ett fint ansikte kommer ni långt på vintern! Vem älskar egentligen inte fantasin! Den är grym!

Det var allt för den här gången och kom ihåg alla tjockisar därute! Använd fantasin och vintern till eran fördel! Bästa bantningstipset som finns!

Over and out

N2


Sommaren har haft sin pik!


alla vet det och man kan börja känna av en nalkande höst. men som svensk blundar man för det å hoppas som alltid att detta skall bli första sommaren som inte lämmnar oss förens i december :) 20 grader plus och hemma i sverige på julaften hade inte vart helt fel? GO GO växthuseffekten.

som straff för att 80 talets hårfrisyrer försvann som krävde ca 12 burkar hårsprej för att fixa i orning det å så ett lager under dagen/kvällen på ylligare 5 burkar för att underhålla den. hade den trenden hållt i sig tills nu och framförallt intruduserats för indier och kineser så hade vi inte suttit här å väntat på en kall mörk sommar utan ist väntat på att vi skulle ha fortsatt väme å härligt väder. tappa änna tråden lite där va :P men för att straffa alla dessa mode nissar som ändrare på vad som var hipp borde vi tvungsplacera alla dessa iddissar i en iglo på ngn utav våra poler. kanske 2 iglosar. har inte betämt ännu.

nä nu vet ja inte vad ja har skrivi igentligen å har inte ngt vettigt att tilllägga...

så vad sägs som att ni alla går till närmsta affär köper ca 30 sprejburkar och så möts vi i stan å gör en mass utsprejning å försöker ta igen förlorad tid.

solig och varm vinter here i come :D

N.1 is out

Helgens citat

Två citat hämtade från samma person mitt inne i dimman på midsommarafton:

"N2: Vad blir 2+2?
Någonannan: 3!!"

"N2: Vad dricker kor?
Någonannan: Mjölk!"


Nog för att "någonannan" är blond och var kraftigt berusad, men vafan ärligt talat?


"Någonannan" heter egentligen något annat.

Dagens kattskämt


Katt åt lampa, lös i magen!

Katt åt granat, blev på smällen!

Katt åt filmrulle, blev negativ!


Till våra trogna besökare... va?

 

jag vet inte vad jag skall säga ?? ni sviker denna fantastiska blogg. som updateras ngn gång ibland vart annat sekel eller så. men ändå tycker man ju att ni som ändå inte e här kunde komentera lite kanske lägga upp en naken bil mamma/ syster eller heta faster.

som N.2 poängterade i ett tidigare inlägg SOMMAREN ÄR HÄR. fyyckt vad gött. har gått i fårr första brännan oxå, det är nice så imån skall jag så å flå i korven. mohaha det skall ju bli kul *fett not!!

nä nu måste ja gå å total däcka i min säng, e bly tung i hövvet å kommer slockana dirr!!


N.1 is done. over and out ! ZZZZZzzzzZZzzZzzzzZzZzzZZZzz men så va han inte de :PPpPpPPPPPppppPp
fast nu så e han de ZZZZZZZZzzzzzzzZZZZZZZZZZzzZzZZZzzZZzZ

Dagens citat


Efter N2 toalettbesök med utgång från nr 2, så skall han gå in på toan igen o hämta en grej:


N2: O fyfan!
Någonannan: Vadå fyfan!? Det är ju ditt eget b*js!
N2: Vadå då?! Som om jag skulle tycka det lukta gott för det?


Avdelning: Hur fan tänkte "Någonannan" nu?

"Sommaren är här och solen skiner..


.. vi lutar oss tillbaks och njuter av livet"

Ja nu kanske den äntligen är påväg. Snart springer flickorna halvnakna i kortkort o klackar. Kan det bli bättre? Inte enligt gaffeln&skeden i alla fall. Sommar är sommar, så enkelt är det!

Nu får ni brudjävlar(!) mer än gärna lägga upp bilder på vad ni ska ha på er för kläder under dagen på era meningslösa, tråkiga o äckliga bloggar. Mer slampor åt folket! Och för gudsskull glöm inte vicka på röven när ni går..

"Kasta kläderna och stek, snart är sommaren här, det är våran lek"

Rim o grejer, fan va nice.

Over and out, N2

Dags för uppdatering


Ja, eftersom aktiviteten är förbryllande stor å folket trycker på och undrar när fan vi kommer skriva igen i bloggen.
svaret är..... *trum virvel* NU!

haha där vart ni paffa å tagna på sängen med kuken i barnflickan! men ingen fara vi skall inte säga ngt till eran
dotter. vi vill ju inte att hon skall bli avundsjuk å rymma iväg med erat gemansamma barn/barnbarn.

ja då har ja tömt sjuka insest pikar för denna gången å hoppas att ni tog åt er å lärde er ngt utav detta.

tjiiiiao!!

N.1 is out!

I arbetslöshetens spår


Jaha då joinar även jag N2 min nästantvillingbror N1 på de arbetslösas sida. För lite att göra på jobbet så ingen plats för mig heller. Vafan ska man göra nu egentligen? Någon som har 1 meter rep till ett billigt pris?

Nädå så allvarligt är det inte. Får väl helt enkelt försöka njuta av "semestern" så länge man har råd då. Allt hopp får väl läggas på bloggen då, det är här de stora pengarna finns att tjäna..


/ N2

För jäkligt


som vissa kasnke vet som inte följer denna bloggen, så är ju jag N.1 på arbets drift för tillfället.
lite trist eftersom ja e fattig och har mkt mkt mkt mkt mkt lite pengar att röra mig med.
skulle ngn vilja anställa mig eller kanske bara köpa mina sexuella tjänster för en godtagbar summa så är det
ngt som ja gärna ställer upp på.

för övrigt är livet kasst å suget, alltid lika kul att ligga på topp. funderar lite på vad som skulle hända om man
skulle para en get ett tåg å kasnke 3 ankor utav 3 olika kön. om ngn vet vad som kommer att födas på det å vem det är som föder det så kanske ni vill berätta detta innan ngn stackare i norra inonesien grubblar ihjäl sig på detta.

ja nu skall ja gå å deppa lite. kanske peta på min värdelösa lilltå som gör absolut ingen nytta alls, den bidrar inte med ngt den bara finns å glider med. jäkla parasit är vad den är. funderar på om man kanske skulle mörda den medans den sover, mohahaha.

skit ner er!!


// Number Fucking 1

Fredagsmys


Ja och där tog vårat löfte om en nykter månad slut. N1 sitter och dricker öl och imon joinar nog N2 med. Vi lyckades ändå i 3 veckor inklusive påskhelgen så vi får vara nöjda med det. Är ju längsta perioden man har varit nykter sen höjdrädslan slog igenom. Det går bra när jag har druckit, höjdrädlsan liksom försvinner (tyvärr tillsammans med motoriken) men inte fan hjälper det, inte många som vill ha en packad, höjdrädd, misslyckad och kåt pilot!? Inte för all vulkanaska i världen! 

Annars rullar livet på och bloggen likaså..

Hej hå!


/N2

Vad jag gjort idag


Idag har jag N.1 vart ute å shoppat aaaas fina kläder å skor, asså du skulle bara sett
vilka fabulos saker ja hittade där på NK siba å ullared, guuuud asså silket billigt skit smink hobex
säljer då kan typ bah in fatta....


eeeehh nej tack till det säger jag. vi skjuter hellre N.2 i en tå än att shoppa smink å kläder.
så jag håller mig till iden att erövra världen. WHOS WITH ME?!

all makt åt tengil! vår befriare


/N.1

Tråkigt



Var ett tag sen man bloggade nu. Har inte blivit på en stund av den enkla anledningen att det är ju SVINTRÅKIGT att blogga... AAHHH!!! 

Varför kunde ingen ha sagt det tidigare? Vafan ska man skriva liksom? Vi är ju inte en blogg som alla andra, vi skiter fullständigt i vad blondinbella har för kläder på sig och det gör ni med, annars hade ni inte läst våran blogg istället! Vi får väl se vad som händer här i framtiden, vem vet vi kanske tar över världen eller helt enkelt sjunker till botten. Den som lever får se..


/ N2

N1 tidigt på morgonen på jobbet


När man är lite halvt som halvt vaken, inte har ngt att göra
så man man ju sitta å pilla på lite saker bara för att..

detta gjorde även jag denna morgon, satt å pillade lite på en
fin häftapparat. satte in fingret (utav ngn anledning) satt å lixom pressade
ihop den men precis på gränsen så att stifftet inte kom ut.
men så skulle naturligt vis ngn börja prata med mig.. å vipps "AAAJJ"
där satt man med blodet forsandes och ett häftat pekfiner :P


det finns säkert bättre saker att pilla på på morgonen.. men det är inte lika spännande :D


N.1 out

Dagens skämt


En klassisk norgehistoria:

Terje på besök hos doktorn.
Terje: - Jag har ont o örat!
Doktorn: - Okej. Vad var det som hände då?
Terje: - Jag bet mig i örat.
Doktorn: - Men du kan väl inte bita dig i örat?!
Terje: - Jodå, jag stod på en stol.

/ N2

Dagens citat


Någon till N2: - Vet du vad en smirnoff ice kostar i Norge eller!?

N2: - Nä..?

Någon till N2: - 70 danska!!


N2 undrar: hur tänkte "någon" där egentligen!?


Ett litet tips från mig till er!

skulle det nu vara ngn där ute som är otroligt rädd för att korsa gatan, så skall ni spetsa öronen å lyssna noga här nu. För jag har det bästa tipset som ni någonsin kommer att få.

när du skall korsa gatan så har vi ju alla hört den gamla varianten titta till vänster, höger och vänster. för att sedan säkert korsa gatan.

men som med allt annat som uppgraderas å blir nyare å fräckare. tycker jag det är på tiden med ett nytt system.

och det lyder som följer: skippa att titta det är över reklamerat. blunda istället inta startposition, ha med dig en kompis som räknar ner från åtta till tre. när han kommit till 5 så börjar du med kullerbytta, upphopp med klapp ner å rulla två varv på sidan skutta runt i en ring som en kanin å skrik "JAG ÄR EN ROBBIT UTAN BEEEEN"  följt utav en kullerbytta som avlutas i knästående skjutställning emot den eventuellt stoppade trafiken (om du har tur) å skrik "SPRING FÖR ERA LIV, STORA KÖTTBULLAR BOR I ERA MAGAR!"

på detta nya och smidiga sätt tror jag att fler kommer tycka det är roligare och finna det säkrare att korsa vägarna.
hoppas nu alla gillar denna iden, men har ni åsikter eller kanske förbättringar så har ni ngn stans omkring er en soptunna där ni kan lägga det förslaget för det jag säger är alltid bäst!!

N.1 is out

Dagens skämt


En nyanställd munk frågar än utav de äldre munkarna:
- Vad ska jag göra om jag får lust till att, du vet, ähh, lätta på trycket lite?
- Det står en tunna där ute på gården, där sticker du in den i ett håll i sidan av tunnan, så går resten utav sig själv.
- Okej! När kan jag göra det då?
- Måndag, tisdag, torsdag, fredag, lördag och söndag.
- Men onsdag då?
- Onsdagar går inte för din del för då är det din tur att sitta i tunnan..


Rätt eller fel?


N1 och N2 hade en lång och livlig disskution om vilket som är rätt och fel.

Alla har någon gång hört eller nynnat på den här barnvisan:

"1 elefant balanserade på en liten liten spindeltråd, det tyckte han var så intressant så han gick och hämtade en annan elefant" osv.

Frågan är då hur sjunger ordet "spindeltråd"?

N1 tycker man sjunger: "Spin-Del-Tråd" (väldigt stelt och stumt)
N2 tycker man sjunger: "SpindeltrååÅÅÅd" (Drar ut på å:et)

Så vem har egentligen rätt? N1 eller N2?

Fråga?


om du kan hoppa på ett ben i 1 timma. hur länge kan du då orka hoppa på det andra ?

// Funderingar utav N.1

Bilolycka!


Number 2 var med om något helt galet idag. En bilolycka! Som tur var klarade jag mig utan några livshotande skador. Vilken tur tänker ni så att jag kan blogga idag igen!

Såhär gick det till. Påväg hem ifrån mitt och N1 tråkiga jobb hände det. Det var bilkö pga någon okänd anledning så det var bara att slappna av och låta det ta den tid det tar. Allting gick bra, lugnt och fint tills..

Helt plötsligt börjar idiotbilen framför min bil att börja rulla, jag tutar till för att göra idiotföraren uppmärksam på detta men det är försent... hans bil rullar in i min, inte bara en utan TVÅ ggr!! TVÅ GGR!! Jag tutar till igen och då kliver idiotföraren ut ur bilen och frågar varför jag kör på honom!?

Jag stod helt stilla sa jag och idiotföraren kan uppenbarligen inte köra bil och jag förklarar för honom att det var han som rullade in i mig och inte jag som körde på honom. "Okej, ursäkta" får jag till svar och sen hoppar idioten in i bilen igen. Rosenrasande som jag var så tog jag ett fint kort på hans bil bakifrån så har regplåten o allt.

Får se hur jag väljer att gå vidare med detta, brevbomb kanske skulle vara något? Än är inte den sista idioten född! IDIOT!

/ N2

Dagens skämt


.. blondinbella!


Kommentarer överflödiga!

Gårdagens konversation



N2 - Fan va trött jag är, får ta o skylla på sommartidsomställningen.

N1 - Det kan du ju inte göra. Du fick ju en timme till att sova ju..

N2 - mm... eller.. hmmm.. Varför kom du försent idag för då om du hade glömt ställa om klockan!?!?

N1 - ehhh..


Dagens citat


"när du snackade om hur du skulle råna en kiosk blev jag så sugen på godis"

brukar ju vara det första man tänker på!


// N.1

Något som N2 sa under dagen


Troligen fick väl N.2 ett mentalt breakdown under arbetet. för hel plötsligt ser jag i ögonvrån, N.2 sätta en låda över huvudet och säger samtidigt som han går iväg "jag är en låda"


// N.1

Dagens citat


"Det bästa med att knulla en tjockis är att man inte behöver träffa hålet. det är bara till att ta ett väck"


N.1 filosoferar vidare.. To be continued..


/ N.2

Dagens skämt..


Vad säger man till en brud med ett blått öga?


- Inget! Hon har redan blivit tillsagd en gång!


/ N.2

Visdomsord


"Knullar man dom fula brudarna så behöver man inte vara orolig för att dom skall tro att det handlar om något annat än sex! Eftersom dom vet att dom är för fula för mig så behöver dom inte ens tänka tanken. Även en rutten frukt mättar magen! Men är enkel att slänga bort"

N2

Presentation av Number 2


Jaha då var oskulden kläckt här med. Vetefan hur det kommer att bli men vi får se. Kan bli kul. Jag och min nästan tvillingbror N.1 har länge pratat om att man skulle kunna skriva en bok av allt sjukt som N.1 tänker på och som vi diskuterar. Men eftersom böcker är sjukt ute så får det bli en blogg istället. Vet inte riktigt hur det kommer att bli upplagt men vi skall försöka få fram det konstiga som händer, försöka få fram lite olika perspektiv på saker och ting. Jag har länge sagt till N.1 att jag har en svart liten bok. I den svarta lilla boken skriver jag upp allt meningslöst och konstigt han säger. Tanken är att den svarta lilla boken skall få en egen kategori här så att även omvärlden får se vad som rör sig i hans huvud.

Våran blogg kommer inte att handla om som alla andra jävla bloggar om vad blondinbella eller någon annan brudjävel har för kläder på sig idag, ärligt talat vem bryr sig? Det enda intressanta är hur dom ser ut utan kläder.. Våran blogg kommer att handla om allt och ingenting. En stor sörja av meningslöshet och fantasi. Nåt åt det hållet i alla fall.

Vem är då Number 2? Som ni redan vet så har jag en nästantvilling (n.1) så den historien behöver jag inte dra igen. Kan komma med lite kuriosa att vi är födda på samma dag, jag 3 timmar o 55 min efter N.1 därav blev jag Number 2. Jag vill jobba som pilot och utbildade mig till det men någonting hände under utbildningen som nu gör att jag lider av lite lätt höjdrädsla. Inte fan finns det nån som vill anställa en pilot med höjdrädsla så här står jag o knegar på ett pissjobb tillsammans med N.1.

Det var lite kort om mig och om bloggen. Får helt enkelt se vad som händer i framtiden..


Presentation utav Number 1


Jepp det är väl dags att man berättar lite om vem man är så.. here we go :)



mitt namn är Number 1 aka "THE Fork" har en bror (Number 2) vi är indirekt tvillingar skulle man kunna säga.
det är lite komplicerat men skall försöka förklara så att ni förstår. Vår pappa hade en trevlig kväll lyckats med det alla killar drömmer om, ragga upp 2 tvillingar (snygga oxå, så vi har fått bra gener;) ) Lyckades få följa med dem hem och gjorde en kanon match. stolt gick han hem dagen efter, skröt så klart för alla vänner å även okända personer på bussen.
några veckor senare fick han inte ett utan 2 samtal.... båda hade blitt gravida! så här sitter vi nu N1 & N2 med 2 tvillingar till mammor och samma pappa. lite rolig info.

Mitt dröm yrke är att få bli läkare. jag har gjort all utbildning och är klar att börja jobba. men det finns ett problem! Är och har alltid varit livrädd för blod. trodde det skulle gå över med diten, men nu värkar det som att 10 år utav mitt liv är kasstat år helvete :( nu jobbar ja ist på ett sketet ställe för usel lön.

aja ni kommer få lära känna mig mer, nu skall jag väl snart sova gammal å sleten som jag är.


Dagens citat ifrån N2


"Men stoppa inte in den där, jag håller ju på här!" 

N.1 fick genast upp en bild i huvvet hur de kunde gå till under en 3 kant.

Inside My Head

för att föreldrar oxå skall ha roligt då dom är på lekplatserna så är mitt tipps som följer.

bind fast ett snöre vi ankeln på barnet då å då när ni får för tråkigt rycker man till lite lätt och ungen rammlar (förutsatt att den då står upp) båda får ha roligt och ingen kommer skada sig på detta.

N1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0