Kändisar


Ja då får man väl erkänna att det här med att blogga inte var så lätt som man trodde från början. Vi trodde vi det här laget att vi hade tagit över världen med vårat bloggande redan och var rena rama kändisarna, Lets Dance och hela skiten. Nu var det tydligen inte så lätt men det stoppar inte oss. Det må ta lite längre tid än beräknat men vi här på silkettrams.blogg.se lovar er att det kommer att hända. Inom en snar framtid är det oss varenda jävel ser upp till. Det är bara en tidsfråga innan ni vill att vi skall pussa på era bebisar och skriva autografer över brösten.. Så enkelt är det!

Tyvärr eller snarare tur som det är kommer detta aldrig hända då vi inte är några mediekåta blondinbellor som gör allt för uppmärksamheten. Ni läser på silkettrams.blogg.se och det borde ni väl veta vid det här laget att vi skiter i vad ni, blondinbella, olof palme eller gud han själv tycker om våran blogg! Det handlar inte om det. Det handlar om att vi skriver det vi vill, inget annat. Det handlar om absolut ingenting och det handlar absolut inte om vad N1 hade för kallingar på sig imorse när han gick upp ( psst! ett par gröna med små hjärtan på ). Det är ingen jävel som bryr sig om det så enkelt är det. Vi är inte som någonannan punkt slut.

Bloggen rör tydligen upp känslor. Vi kan i alla fall inte längre gå in på våran kära kollega Kissies blogg längre. Varför det vet jag inte, vi som absolut inte har något emot henne ;P  Aja tji fick vi, who gives a fuck!? Det är här ni läser det ni verkligen vill läsa, ingen annanstans.

Enbart för att Eva Longoria är så jävla snygg så länkar vi till den här bloggen.
http://bitterblondin.se/2011/01/06/eva-longoria-dejtar-penelope-cruzs-lillebror/

Appropå ingenting alls men vem bryr sig?

Dagens hat: Skåne. (behöver jag verkligen förklara varför?). JAG HATAR SKÅNE!

N2

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0